Začínáte s jógou, nebo s pilates?

Pokud se chystáte na svoji první lekci věřte, že není čeho bát. Naše lektorky vám svým osobitým a laskavým přístupem vše ukáží a vysvětlí. Rády Vám poradíme, který styl a jaká lekce by pro vás mohla být vhodná.

Pokud máte nějaká specifická či zdravotní omezení, prosím informujte lektorku, ještě před lekcí. Jistě Vám nabídne vhodné varianty ásan, poskytne cvičební pomůcky nebo vás bude informovat o případných kontraindikacích.

Jóga i pilates jsou disciplíny jsou vhodné téměř pro každého. Nejde zde o výkon, ale o vědomou práci s tělem, dechem a myslí. Naučíte se vnímat a pracovat se svým tělem i dechem s respektem. Jedno bez druhého totiž nefunguje.

Součástí jógové praxe jsou také koncentrační a relaxační techniky. Zkrátka vše co dnešní moderní člověk tolik potřebuje.

Naše studio je prostor s příjemnou, přátelskou a klidnou atmosférou. Studio je plně vybaveno pomůckami, příjemnou a prostornou recepcí pro setkávání se s přáteli u šálku čaje či kávy. Máme krásný sál, prostorné a pohodlné šatny.

Co můžu očekávat na lekci?

Zejména jógové lekce začínají příjemnou úvodní relaxací. Následují cvičení pro rozpohybování kloubů, svalů a vazů celého těla, posílení středu těla. Naučíte se správně dýchat a provádět pohyb tak, aby prospíval vašemu zdraví a celkové harmonii. Cílem ásany není vyvolat úžas, ale jedná se o stabilní a zároveň pohodlnou polohu těla. V praxi je příjemným zastavením a vědomým propojením těla, dechu a mysli. Závěr lekce patří relaxaci a relaxačním technikám.

Na lekcích pilates, nebudete tolik relaxovat, ale spíše cvičit a posilovat. Vše ale v duchu zdravého pohybu.

Jak se přihlásit na lekci?

Stačí si založit účet v našem on-line rezervačním systému.

Nic složitého. Jakmile budete mít svůj účet, objeví se Vám tam částka 170,- Kč. Tato částka se hradí ve studiu na recepci při vaší první návštěvě a umožní Vám udělat si svou první rezervaci. Cena lekce 60 min. je 160,- kč, cena lekce 75 min. je 170,-kč.

Podrobnější informace o podmínkách a ceníku najdete v kolonce Ceník a podmínky.

Co si zabalit sebou na lekci?

Přibalte si jen pohodlné oblečení, které vás nebude omezovat. Přibalit si můžete ponožky, nebo pantofle pro přechod do sálu. Cvičíme naboso.

Vše ostatní je pro vás nachystáno ve studiu, včetně malého občerstvení a dávky dobré nálady. (voda, čaj k dispozici na recepci). Pro případ, že byste si chtěli svoji jógovou podložku nechat ve studiu, ukážeme Vám kde. Všechny pomůcky jsou pravidelně desinfikovány a čištěny.

Vyber si svou lekci

Nabídka našich lekcí je pestrá a jistě si vyberou milovníci pohybu, i ti kteří si potřebují
jen své tělo protáhnout, zrelaxovat, nebo napravit bolavá záda.

Vítejte v našem světě jógy a pilates.
Společně s Vámi s radostí.
tým BFYS

Kontakt

Mgr. Jitka Straková
BFit Yoga Studio
IČO: 68978847

nám. 1 Máje č.p.7, Chomutov info@bfityogastudio.cz
+420 602 315 616

č.ú. – 294 600 924/0300
v.s. – tel. číslo
Poznámka – Vaše jméno