BFit Yoga studio

Záměr s kterým jsem studio v roce 2013 otevírala, byl vytvořit příjemné prostředí plné inspirace pro všechny se zájmem o jógu.

Jógu jako takovou je možno najít ve všem s čím se v životě potkáváme a je mi velkým potěšením své získané zkušenosti předávat dál. Vše začíná u naší vědomé pozornosti, a ta je prostředkem k poznávání a práci na změně s fyzickým tělem, energií v něm, myslí…

V lekcích se tedy potkáte s ásanami, dechovými technikami, koncentračními a relaxačními technikami a postupem času zjistíte, že vše spolu neoddělitelně souvisí a jedno bez druhého není možné.

 

Přijďte objevovat sami sebe, jak daleko dojdete je jen na Vás, bez omezení, posuzování a hodnocení okolí.

Pátrejte sami po tom, co Vám jóga může nabídnout. Zbaví vás bolestí zad a kloubů? Obnoví fyzickou a psychickou rovnováhu? Zjistíte, že jste a dýcháte? Naučí vás zastavit se? Přemýšlet o životě? Vnese vám do života řád a rovnováhu? Každý z nás je jedinečný a jóga jako taková může být skvělým prostředkem k obnovení životní rovnováhy, která je zdrojem potenciálu pro náš rozvoj.

Nelze vyjmenovat a pojmout vše, a proto přijďte vyzkoušejte a uvidíte.

Ve studiu jste vždy VÍTÁNI !!!!
Jitka Straková

Naši lektoři

Jitka Straková

K józe mne přivedla spíše souhra mnoha životních náhod, touha hýbat se a možná i síla intuice. Pravidelná praxe, vnímání sama sebe mi pomalu otevírala oči a můj zájem o jógu rostl a jóga mi přirostla k srdci.

V roce 2006 jsem začala jógu studovat u Power Yoga Akademie a složila zkoušky jako lektor power jógy, v roce 2012 jsem absolvovala studiu hathajógy. O 3 roky později jsem začala studovat u České Akademie jógy , na Filosofické fakultě a na FTVS. Absolvovala jsem roční Kurz jógové filosofie a etiky a dvouleté studium Jógové terapie na FTVS. V roce 2013 jsem si splnila sen a otevřela vlastní jógové studio. Mou filosofií a radostí je inspirovat, nabídnout možnosti, které jógová praxe nabízí. Jsem ráda, že mám kolem sebe skvělý tým lektorek s osobitým stylem a profesionální přístupem.

Anna

„Cvičením“ jógy se zabývám od roku 2013, ale až při studiu trenérské školy u České akademii jógy (2018 – 2020) jsem pochopila, že jóga není jen cvičení. Jóga má hlubší dosah, má svou filosofii a víceméně jde o jakýsi „způsob života“, který mi dává smysl.

V roce 2023 jsem dokončila tříleté nadstavbové studium, obor Jógová etika, filosofie a terapie při ČAJ a FFUK. Během studia jsem si doplnila vzdělání účastí na kurzech DNS (Dynamické neuromuskulární stabilizace podle prof. Koláře), což mi pomáhá lépe reagovat na potřeby lidí, kteří přicházejí na lekce s bolestmi zad a dalšími zdravotními neduhy pohybového aparátu.

Míša Kasalová

Jsem stálý student, stále nalézám nové a nové a stále mě nepřestává fascinovat, jaký dosah jóga může mít.

V roce 2022 jsem absolvovala Hatha Yoga Teacher Training (200 hod), následovalo několik seminářů (Jóga pro seniory, Jóga pro ženy, Joni jóga, Jin jóga, Jóga z pohledu fyzioterapeuta) a protože mě jin jóga zcela uchvátila, tak jsem v roce 2023 jsem prošla Yin Yoga Teacher Training (50 hod).

Nyní se dále vzdělávám v nástavbovém programu RYS 300 v mé domovské škole Yoga4Yogi. Jóga je pro mě cestou, která nikdy nekončí a vy po ní můžete jít se mnou. Budu ráda vaším průvodcem.

Aneta Nováková

Má cesta s Pilates netrvá ještě moc dlouho, ale za to dost intenzivně. Celý život miluji pohyb a tanec. Pilates je pro mne kombinace síly a flexibility. Praxe mi pomohla od bolestí zad, naučila mne vnímat vlastní tělo, jeho slabé i silné stránky, zároveň zpomalit, naučit se správně dýchat a to vše dohromady spojit v jeden celek.

Momentálně mám za sebou obsáhlý a intenzivní kurz Mypilates Academy v Praze.

Štěpánka Herková

Nepoužívejme tělo k tomu, abychom se dostali do ásan, používejme ásany k tomu, abychom byli blíže sami sobě.“ To je pro mě jóga – soulad hmoty, ducha a energie. S jógou jsem se setkala poprvé v roce 2018, od té doby je pro mne zdrojem klidu a harmonie.

Od roku 2020 s velkou radostí předám svou představu o józe. Mou snahou je obrácení plné pozornosti směrem k sobě samým, tělu, dechu a mysli. Mám ráda pomalé a klidné plynutí, vědomou relaxaci.

Míša Kubíčková

K józe jsem se dostala asi před 7 lety na doporučení své kamarádky.

Z počátku jsem nevěřila, jaké přínosy může jóga mít. Časem jsem se přesvědčila o opaku, a proto bych každému doporučila jógu vyzkoušet.

Absolvovala jsem kurz instruktora
hatha jógy II. stupně..

Kontakt

Mgr. Jitka Straková
BFit Yoga Studio
IČO: 68978847

nám. 1 Máje č.p.7, Chomutov info@bfityogastudio.cz
+420 602 315 616

č.ú. – 294 600 924/0300
v.s. – tel. číslo
Poznámka – Vaše jméno